N-VA Geel wil lessen trekken uit dossier KWB Bel

Op 26 augustus 2013

N-VA wil de Bellenaars een hart onder de riem steken, nu na meer dan 40 jaar de laatste voetbalwedstrijd op de terreinen van KWB Bel werd gespeeld

Na deze historische match zal ook de kantine worden afgebroken en komt er een einde aan een hoofdstuk.

N-VA wil lessen trekken uit het feit dat KWB Bel tien jaar lang diende te leven met dit scenario, maar dat toen begin dit jaar de definitieve beslissing over de terreinen viel er niet was geanticipeerd door beleidsmensen en er dus geen pasklare oplossing kon geboden worden. Gedurende enkele maanden was er grote onzekerheid over het voortbestaan van de activiteiten en de KWB Bel werking.

Voor N-V A Geel is de sociale cohesie in onze wijken en deeldorpen erg belangrijk en gemeenschap bevorderende activiteiten dienen - in de mate van het mogelijke - voor onze partij steeds direct en indirect ondersteund te worden. Gewoon eens een pintje komen drinken is leuk, maar mag niet voldoende zijn voor onze eigen mandatarissen.

We stellen gelukkig vast dat  onze bevoegde N-VA mandatarissen, geconfronteerd met dit probleem doortastend hebben opgetreden met de mogelijkheden die ze hadden. Mirakeloplossingen bestaan niet en mogen ook niet beloofd worden, maar werkelijke hulp bieden is te allen tijde de boodschap en dat werd gedaan.

In ieder geval wensen we KWB Bel nog veel succes en jarenlange werking toe.

 

N-VA Geel 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is