Gert Van Hoecke

Hallo iedereen,

Ik ben Gert Van Hoecke, nog een kleine maand 37 jaar oud en woon sinds 2009 in Geel. Daarvoor pendelde ik iedere dag heen en terug tussen Wetteren in Oost-Vlaanderen en Beerse, waar ik nog steeds werk bij Janssen Pharmaceutica als project manager. De verhuis naar de groene Kempen was voor mij een grote beslissing, maar ik woon sinds dag één met volle goesting in Geel.

Ik ben papa van drie kleine spruitjes, Arne (10), Lisa (5) en Niels (2), maar ook partner van Larissa en baasje van Philly (en voor alle duidelijkheid niet van Samson). Ons huis in Holven is dan ook een warm nestje voor dit fijne gezinnetje van zes.

Sinds 2014 ben ik actief bestuurslid bij N-VA Geel. In die tijd heb ik er al voor gezorgd dat er extra signalen geplaatst werden aan de spoorwegovergang van de Dr. Van De Perrestraat, zodat er een betere zichtbaarheid is komende uit de straat Holven. Verkeersveiligheid is dan ook voor mij een stokpaardje, zeker als vader van drie. Daarnaast ben ik ook actief bezig in de OCMW denktank omdat de sociaal zwakkeren helpen voor mij uiterst belangrijk is. Onder het motto wie hulp nodig heeft moet ze (kunnen) krijgen, wie profiteert moet eruit probeer ik mijn steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Als kersverse voorzitter van N-VA Geel wacht me de belangrijke taak om onze lokale afdeling voor te bereiden op de lokale verkiezingen van 2018. Daarom wil ik inzetten op drie domeinen betreffende de werking van onze afdeling. Ik wil het sterke team dat we al hebben nog verder versterken en beter laten samenwerken, maar ook op zoek gaan naar nieuwe mensen die samen met ons een nog beter willen creëren. Daarnaast wil ik de communicatie naar onze leden en de Geelse burger verbeteren, want de communicatie groep levert prachtig werk, maar in de aanloop naar de verkiezingen wordt het nog belangrijker om de verwezenlijkingen van onze partij in de spots te zetten. Tenslotte wordt het ook tijd om na te denken wat we de volgende zes jaar willen verwezenlijken, indien we de kans krijgen. Ik wil dan ook samen met alle bestuursleden werken aan een duidelijke visie voor N-VA Geel.

Ik ben er zeker van dat we elkaar binnenkort tegen het lijf lopen en dan wil ik altijd van gedachten wisselen over de actualiteit en de toekomst van Geel.

Met vriendelijke groeten,
Gert