De 2de Geelse Dierendag : 16 november van 10u tot 18u

Op 13 november 2014

Gezien het succes van vorig jaar, kon een 2de editie van de Geelse Dierendag niet op zich laten wachten. Zondag 16 november is het weer zover.

Zoals vorig jaar, kan de bezoeker ook deze keer weer kennismaken met een grote waaier aan dierenwelzijnsorganisaties, die hen gespecialiseerd advies geven over hun geliefd huisdier. Naast de introductie van de recent opgerichte vzw ’t Geels Hart voor Dieren op deze beurs kan u tevens getuige zijn van de lancering van een actiepunt mbt dierenwelzijn voor de stad Geel.  

Voor de kleintjes is er kindergrime voorzien en dit jaar is er tevens een mega-coole kindertombola.  Aan de Geelse basisscholen werd een wedstrijd uitgeschreven met als opdracht, een constructie maken met als thema GEEL IS ZOT VAN DIEREN. De werkjes zullen tentoongesteld worden en de beste wordt bekroond met een leuke prijs.  Doorlopend zijn er boeiende demonstraties met honden en paarden.

De gastspreker is niemand anders dan Ben Weyts, de Vlaams minister van Dierenwelzijn, die de nodige tijd neemt om vragen van de aanwezigen rechtstreeks te beantwoorden.

Deze Geelse dierendag gaat door in de landbouwhal van de Thomas More Hogeschool in de Kleinhoefstraat te Geel van 10u tot 18u, de inkom is gratis. De vorige editie mocht 700 bezoekers ontvangen, de organisatoren hopen met deze editie de kaap van 1000 bezoekers te overschrijden. Je huisdier is tevens welkom.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is