De Bib viert haar 40e verjaardag samen met de bezoekers

Op 22 december 2017, over deze onderwerpen: Cultuur
Boek Een Boek

In 2018 viert de openbare bibliotheek van Geel haar veertigste verjaardag. Dat moet gevierd worden! 

De bib legt haar bezoekers volgend jaar nog meer in de watten. De bib nodigt iedereen die jarig is uit, zowel leden als niet-leden. Indien je op je verjaardag langs de balie passeert, krijg je een leuke verrassing. Mocht je op een sluitingsdag jarig zijn, mag je de eerstvolgende openingsdag langskomen.

Het feestjaar wordt ingezet met een primeur. Heb je zin in een boek maar je weet niet welk boek je liefst wil lezen? De bib biedt raad en maakt een pakket op maat. Je vult het aanvraagformulier in –verkrijgbaar aan de balie of via de website- en aan de hand van jouw antwoorden stelt de collectiespecialist een mooi pakketje samen. Het enige wat jij nog moet doen is de boeken ophalen en lezen. 

De bib denkt ook al vooruit aan de vijftigste verjaardag. Iedereen tussen 7 en 18 jaar wordt uitgenodigt om in de pen te kruipen. Bedenk hoe de bib er binnen 10 jaar zal uit zien. De winnaars van de schrijfwedstijd “Het is 2028, ik stap de bib binnen en ik zie…” zullen op de prijsuitreiking van 27 juni beloond worden met een cadaubon en een filmticket.

In de loop van 2018 zullen er nog meer activiteiten bekend gemaakt worden.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is