Minder verkeer door woonkernen Geel, Mol, Dessel en Retie? Geef je mening!

Op 9 juli 2018, over deze onderwerpen: Mobiliteit

Het dossier dat al jaren, zoniet decenia het politieke landschap in Geel beheerst is de sluiting van de ring. Al sinds 2015, een klein jaar na de vernietiging van het dossier door de Raad van State, wordt er opnieuw ijverig gewerkt aan dit dossier, maar tot nog toe was daar weinig van te zien voor de Geelse burger.

Op 8 juni was er al de klankbordgroep voor een relatief kleine groep van geinteresseerden om samen met de provincie Antwerpen en de aangestelde bureau's na te denken over hoe de burgers het best konden gehoord worden in dit dossier. Vandaag, een maand later, krijgt iedereen de kans om zijn of haar mening te geven over hoe die regionale ontsluiting er moet gaan uitzien.

N-VA is uiterst tevreden dat deze eerste zichtbare stap genomen wordt en dat er eindelijk zicht komt op een structurele oplossing voor de woonkern rond het Sint-Dimpnaplein. We roepen de Geelse burgers dan ook op om massaal deel te nemen aan de online enquete via https://regiogeel.createlli.com/. Deze enquete blijft online tot eind september, dus tijd genoeg om uw ongezouten mening te geven over hoe het kan.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is