N-VA Werkt

Op 1 juli 2013

Ook op het beleidsdomein WERK wordt er gedacht en gedurft maar doet men het ook!

Zo werd er ondertussen de laatste zes maanden al vier keer een Forum Werk georganiseerd met telkens een goedgevulde agenda. Er werd al gesproken over de regierol sociale economie, brugprojecten en stagemogelijkheden voor jongeren uit oa het deeltijds secundair beroepsonderwijs, verschillende soorten tewerkstellingsmaatregelen voor onze lokale ondernemers, samenwerking met het onderwijs, aandacht voor MMPP problematiek, aandacht voor armoede, het streekpact enz…

Maar er worden ook werkelijke initiatieven ondernomen!

Zo werd er op 27 juni een workshop over compententiemanagement georganiseerd voor ondernemers. Onder de 30 aanwezigen waren er ook 16 personeelsverantwsoordelijken en directeurs die in twee werkgroepjes in debat gingen over competentiegericht loopbaanbeleid en onder leiding van twee mensen van de Resoc Turnhout en onze eigen N-VA Schepen Julliams tips en tricks uitwisselden.

Dit seminarie is slechts het eerste in een reeks van infomomenten over onder andere tewerkstellingsmaatregelen, armoede op de werkvloer, loopbaancheques,  retentie en motivatie technieken, loopbaan en diversiteitbeleid, enzovoort, die het Forum Werk wil organiseren voor lokale bedrijven.

Er wordt verder aan gewerkt …..

 

Bart Julliams

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is