ONZE ‘TWAALFDE MAN’ OP DE 18DE PLAATS.

Op 29 augustus 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018

Voetballiefhebbers zullen ongetwijfeld deze kandidaat, meestal met een microfoon in de hand, ooit al wel ergens in een stadion zijn tegengekomen. Patrick Maes (10/9/1963), Pat voor de vrienden, verhuisde 8 jaar geleden van Mol naar Geel. Hij is gelukkig getrouwd met Dolores en werkt als service engineer bij de firma Ansul.

In een ver verleden was hij free lance sportjournalist bij Radio 1. Zijn journalistieke kwaliteiten zijn destijds ook onze lokale radiozender Geel FM niet ontgaan. Toen hem de vraag werd gesteld of hij live commentaar wilde leveren bij de wedstrijden van onze Geelse voetbalclub, werd er geen moment getwijfeld. “De radio-microbe laat je nooit echt los”. Maar er was meer… samen met enkele vrijwilligers startte Pat ook ASV-TV op. Sindsdien neemt hij de persconferenties en interviews met spelers en trainers voor zijn rekening. Tijdens de WK-wedstrijden op het marktplein, was het zijn stem die je door de boxen hoorde galmen, en ieder jaar is hij van de partij bij de verkiezing van de sportlaureaten in CC De Weft.

Het hoeft geen betoog, zijn interesse gaat vooral uit naar de sport. Samen met de andere N-VA kandidaten wil hij het sportgebeuren in onze stad nog meer elan geven en optimaliseren. Pat heeft niet alleen een groot hart voor de sport, maar ook voor de dieren. Geregeld stort hij wel eens een centje voor goede-dieren-doelen. Zijn ondertussen uitgebreide netwerk wil hij aanwenden om van Geel een nog méér sportieve, veilige en diervriendelijke stad te maken.

“NVA is hiervoor de ideale partij. Er werd de voorbije legislatuur alleszins stevig werk geleverd dat nog verder moet worden uitgebouwd. Ik geef alvast mijn volle vertrouwen aan deze ploeg en hoop op een fantastische score!”

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is